Rajd Mikołajkowy 2015
Witam wszystkich
Aż strach policzyć jak dawno nie byłam na forum ...
A grudzień nadchodzi wielkimi krokami...
Dlatego kochane Kroki gorąco zapraszam na Rajd Mikołajkowy.
W tym roku wybierzemy się do Przybiernowa, gdzie ugości nas Szkoła podstawowa (a dokładnie zespół szkolno-przedszkolny).
Pani dyrektor tak szybko się zgodziła że mi słów zabrakło. Doprawdy nie często się teraz znajduje tak przyjazne miejsca.
Szkoła jest na ulicy Kościuszki 16.
Rajd zaczyna się w piątek 4.12 w godzinach wieczornych - od godziny 18 .
W sobotę zaplanowana jest trasa piesza.
Popołudniu przybędzie najbardziej oczekiwana osobistość dnia - Święty Mikołaj. Ogłaszam casting na wyżej wymienione stanowisko. Podania proszę przysyłać mejlem najpóźniej do 4 grudnia
Wieczorami - śpiewogrania.
W niedzielę trasa dla twardzieli, dla reszty pakowanie maneli.
Mamy do dyspozycji kuchnię (wyposażoną), salę gimnastyczną oraz sale przedszkolne do spania. Nie jestem pewna czy będą materace, dlatego proszę się przygotować na ich ewentualny brak.
Jedzenie - co kto lubi. Bardzo miło widziane ciasta, smakołyki, owoce, wszystko co jest pyszne i zapewnia dobry humor.
Koszty: 10zł za osobę za cały pobyt.
Serdecznie zapraszam - nawet na samą sobotę bez spania.
Wszelkie pytania proszę kierować do mnie - Haliny.
Tel: 695 45 77 19
Aż strach policzyć jak dawno nie byłam na forum ...
A grudzień nadchodzi wielkimi krokami...
Dlatego kochane Kroki gorąco zapraszam na Rajd Mikołajkowy.
W tym roku wybierzemy się do Przybiernowa, gdzie ugości nas Szkoła podstawowa (a dokładnie zespół szkolno-przedszkolny).
Pani dyrektor tak szybko się zgodziła że mi słów zabrakło. Doprawdy nie często się teraz znajduje tak przyjazne miejsca.
Szkoła jest na ulicy Kościuszki 16.
Rajd zaczyna się w piątek 4.12 w godzinach wieczornych - od godziny 18 .
W sobotę zaplanowana jest trasa piesza.
Popołudniu przybędzie najbardziej oczekiwana osobistość dnia - Święty Mikołaj. Ogłaszam casting na wyżej wymienione stanowisko. Podania proszę przysyłać mejlem najpóźniej do 4 grudnia
Wieczorami - śpiewogrania.
W niedzielę trasa dla twardzieli, dla reszty pakowanie maneli.
Mamy do dyspozycji kuchnię (wyposażoną), salę gimnastyczną oraz sale przedszkolne do spania. Nie jestem pewna czy będą materace, dlatego proszę się przygotować na ich ewentualny brak.
Jedzenie - co kto lubi. Bardzo miło widziane ciasta, smakołyki, owoce, wszystko co jest pyszne i zapewnia dobry humor.
Koszty: 10zł za osobę za cały pobyt.
Serdecznie zapraszam - nawet na samą sobotę bez spania.
Wszelkie pytania proszę kierować do mnie - Haliny.
Tel: 695 45 77 19