Provizora 2013 Jura Krakowsko-Częstochowska
Witam serdecznie i przepraszam, że tak późno piszę.
W tym roku Provizora odbędzie się na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. A teraz konkrety:
Wyjazd we wtorek 30.04.2013 wieczorem. Zbiórka na PKP przed informacją, o godz. 19:00
Powrót: będziemy w Sz-nie w niedzielę 5.05.2013 ok. 19:30
Przewidywany koszt, nieuwzględniający żadnych zniżek i zaokrąglający wszystko w górę wynosi 300zł (w tym są obiadokolacje)
Noclegi standardowo w namiotach. Proszę mi pisać kto jedzie i czy ma jakiś namiot, żebym dokonać prac logistycznych i porozdzielać namioty. Jak ktoś ma gitarę, to też proszę napisać - jakoś ją doniesiemy
Przewidywane atrakcje:
- zamki, ruiny
- Jaskinie (proszę wziąć latarki)
- pustynia (darmowy piling dla stóp)
- Jakieś ciekawe, niezliczone skałki
- Widok chyba największej statuetki papieża w Częstochowie
Co należy zabrać:
- Legitymacje upoważniające do zniżek (studenckie, PTTK, Euro<26 itp.)
- coś do spania, czyli karimatę, śpiwór, namiot (w uzgodnieniu z organizatorem)
- jedzenie na pierwszą dobę, czyli noc w pociągu i dzień trasy
- Sztućce, menażkę, kubek
- latarki (koniecznie)
- kosmetyczka, apteczka, a jak pogoda dopisze to może się też przydać strój kąpielowy
- WODA (będziemy na pustyni!)
UWAGA:
Proszę mi zgłaszać chęć uczestnictwa wraz ze zniżkami PKP do 24.04, bo będę chciał kupić bilety tak, żebyśmy siedzieli w miarę blisko siebie (w pociągu jest obowiązkowa rezerwacja).
P.S. Uwzględnijcie miejsce w plecaku na zapasy jedzenia
Plazma (Michał)
e-mail: mbalcerak@gmail.com
tel: 793 369 555
W tym roku Provizora odbędzie się na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. A teraz konkrety:
Wyjazd we wtorek 30.04.2013 wieczorem. Zbiórka na PKP przed informacją, o godz. 19:00
Powrót: będziemy w Sz-nie w niedzielę 5.05.2013 ok. 19:30
Przewidywany koszt, nieuwzględniający żadnych zniżek i zaokrąglający wszystko w górę wynosi 300zł (w tym są obiadokolacje)
Noclegi standardowo w namiotach. Proszę mi pisać kto jedzie i czy ma jakiś namiot, żebym dokonać prac logistycznych i porozdzielać namioty. Jak ktoś ma gitarę, to też proszę napisać - jakoś ją doniesiemy
Przewidywane atrakcje:
- zamki, ruiny
- Jaskinie (proszę wziąć latarki)
- pustynia (darmowy piling dla stóp)
- Jakieś ciekawe, niezliczone skałki
- Widok chyba największej statuetki papieża w Częstochowie
Co należy zabrać:
- Legitymacje upoważniające do zniżek (studenckie, PTTK, Euro<26 itp.)
- coś do spania, czyli karimatę, śpiwór, namiot (w uzgodnieniu z organizatorem)
- jedzenie na pierwszą dobę, czyli noc w pociągu i dzień trasy
- Sztućce, menażkę, kubek
- latarki (koniecznie)
- kosmetyczka, apteczka, a jak pogoda dopisze to może się też przydać strój kąpielowy
- WODA (będziemy na pustyni!)
UWAGA:
Proszę mi zgłaszać chęć uczestnictwa wraz ze zniżkami PKP do 24.04, bo będę chciał kupić bilety tak, żebyśmy siedzieli w miarę blisko siebie (w pociągu jest obowiązkowa rezerwacja).
P.S. Uwzględnijcie miejsce w plecaku na zapasy jedzenia
Plazma (Michał)
e-mail: mbalcerak@gmail.com
tel: 793 369 555