Oto więcej szczegółów przysłanych przez Skoczka:
Już po raz trzeci spotkamy się by uczcić pamięć naszego kolegi.
Liczę na bogate grono przyjaciół związanych z „Jędrasowym spojrzeniem na świat”.
Poniżej kilka informacji o spotkaniu.
Przyjazd 19 marca (piątek) – wyjazd 21 marca (niedziela).
Bazą będzie pałac w Bukówku, ten sam, co rok temu.
Wieś Bukówko, która położona jest przy trasie nr 167 z Koszalina do Tychowa (niecałe 2 km od drogi nr 167).
Aby dojechać do Pałacu trzeba przejechać przez wieś i zaraz za kościołem skręcić w prawo, a dalej już prosto drogą z betonowych bloczków (tzw. trylinka) do Pałacu.
Zakwaterowanie znajdzie się dla wszystkich w Pałacu.
Ceny:
Nocleg – 30 zł za dzień;
Śniadanie 10 zł;
Obiadokolacja 15zł.
Wyżywienie dotyczy soboty i niedzieli
Jeżeli ktoś nie chce wyżywienia, niech to zgłosi specjalnie, ale gwarantuję, że nie warto samemu pichcić, bo posiłki są smaczne a niedrogie.
Pokoje trzeba zarezerwować sobie we własnym zakresie telefonicznie u właścicielki Pani Zofii Koczan: stacjonarny: 0 94 3111543 lub komórka: 501 007354.
Przy zamawianiu trzeba się powołać na Jacka Skoczylasa i termin 19-21 marzec. Z zasięgiem jest różnie, więc lepiej dzwonić do Pałacu na stacjonarny.
Sprzęt pływający trzeba sobie samemu zorganizować i przywieźć.
Plan płynięcia:
* W sobotę płyniemy (chętni, raczej jedynki) odcinek Parsęty: Doble – Stare Dębno ( ok. 10km), po powrocie obiad;
* w niedzielę popłyniemy (chętni, jedynki) odcinek Chotli.
Załatwiam transport ludzi z mety spływu w sobotę, więc trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami.
Okolica sprzyja innym formom aktywności, wiec nie trzeba się ograniczać tylko do kajaków. Tak jak ostatnio wielu przyjechało po to by się po prostu spotkać w doborowym gronie.
Przede wszystkim liczy się udział ludzi związanych z Jędrasem.
Proszę o przesłanie informacje do mnie o: swoim uczestnictwie, dokonaniu rezerwacji w pałacu i ewentualnym udziale w spływie( sobota, niedziela).
Poniżej link do strony pałacu.
http://www.wpalacu.afr2.pl/
Poz_Drawa
Skoczek
Tel: 503136466
Ja od siebie dodam tylko, że co prawda mija trzecia rocznica śmierci Jędrasa, lecz spotkanie wbrew temu co pisze Skoczek, odbędzie sie już po raz czwarty, gdyż pierwszy raz spotkaliśmy się kilka dni po pogrzebie Jędrasa, na imprezie, na której pierwotnie miał być obecny Jędras...
Wieko