Slajdy klubowe
Witam wszystkich ciepło tak stwierdziłem ostatnio, że dawno w naszym klubie nie było pokazów zdjęć :/ trochę szkoda bo zawsze wtedy jest weselej i ciekawiej, a do tego jest szansa, że przyjdzie ktoś nowy:) tylko żeby ktoś do nas przyszedł, to potrzebne jest troszkę reklamy i w miarę logiczne terminy. Nie ma co ukrywać, że okres od dzisiaj do 22 lutego jest już stracony ze względu na sezon sesyjny i przerwę międzysemestralną :/ tak wiec pierwszy termin jaki byłby dobry żeby zainaugurować sezon slajdowy i żeby go zdążyć zareklamować jest 2 marca. Nie ma też co ukrywać, że robienie pokazów co tydzień jest przesadą wiec następny termin byłby dopiero 16 marca:) Kwestia jest tylko taka, kto zrobi te slajdy:) Dlatego proponuję żeby w tym temacie poniżej były proponowane slajdy. Do dyspozycji są następujące terminy:
- 2 marca
- 16 marca (ja wstępnie rezerwuję na pokaz z Jury)
- 30 marca
- 13 kwietnia
- 27 kwietnia
Terminy oczywiście są umowne, jeśli komuś nie pasuje lub będzie coś ważniejszego w klubie się działo to można je przesunąć Prosiłbym tylko żebyście się zdeklarowali do 20 lutego wtedy będę w stanie wyprodukować plakat. Jeśli nie macie żadnych ciekawych zdjęć z waszych wypraw to może zaproście swoich znajomych, w końcu nie muszą to być tylko nasze wyprawy:) a jeśli się uda znaleźć kogoś z naprawdę ciekawym materiałem to można pomyśleć o innym terminie niż wtorek. Także czekam na wasze liczne propozycje i do zobaczenia we wtorek lub na szlaku;)
- 2 marca
- 16 marca (ja wstępnie rezerwuję na pokaz z Jury)
- 30 marca
- 13 kwietnia
- 27 kwietnia
Terminy oczywiście są umowne, jeśli komuś nie pasuje lub będzie coś ważniejszego w klubie się działo to można je przesunąć Prosiłbym tylko żebyście się zdeklarowali do 20 lutego wtedy będę w stanie wyprodukować plakat. Jeśli nie macie żadnych ciekawych zdjęć z waszych wypraw to może zaproście swoich znajomych, w końcu nie muszą to być tylko nasze wyprawy:) a jeśli się uda znaleźć kogoś z naprawdę ciekawym materiałem to można pomyśleć o innym terminie niż wtorek. Także czekam na wasze liczne propozycje i do zobaczenia we wtorek lub na szlaku;)