16.01.2010 - Urodziny Paula Dżugana
Takiego oto e-maila otrzymaliśmy na adres "Kroków":
Od: Pawel Dzugan
Do: Zaproszenie
Data: Wto, 12.01.2010 08:34:42
Niestety dopiero teraz go odebrałem, a jak widzę zgłoszenia do czwartku, tak więc zainteresowanym polecam kontakt osobisty z Pawłem lub Moniką albo po prostu przybycie z własnym prowiantem (co i zawsze jest wskazane) :)
Od: Pawel Dzugan
Do: Zaproszenie
Data: Wto, 12.01.2010 08:34:42
Pawel Dzugan napisał: |
Witam wszystkich!
W sobotę 16.01.2010 o godzinie 16.00 zapraszam na ognisko urodzinowe na polance na Głębokim przy drodze na Wołczkowo (po lewej stronie). W programie: - „grzanie” grzańca - małe co nieco na ciepło - dla dzieci w alternatywie kiełbaski – nie każdy lubi wynalazki typu gulasz węgierski made In Paul Dż. - w zależności od warunków narciarskich jazda na sankach (konieczne własne sanki !!!!!!) na stoku i być może po płaskim również. Gwarantowane chwilowe sztuczne oświetlenie w kolorze purpury. Proszę o potwierdzenie obecności do czwartku ze względu na konieczność zabezpieczenia odpowiedniej ilości potraw na ciepło. Paweł Dżugan |
Niestety dopiero teraz go odebrałem, a jak widzę zgłoszenia do czwartku, tak więc zainteresowanym polecam kontakt osobisty z Pawłem lub Moniką albo po prostu przybycie z własnym prowiantem (co i zawsze jest wskazane) :)