Sylwester 08/09
heloł, poważnie rozpoczęłam rozmyślania o sylwestrze i niestety na samym wstępie mam dylemat .. dokąd ? z zeszłego roku pamiętam że ktoś (chyba Mariiijaaa) rzuciła hasło, by jechać do Czech, jeśli sobie zerkniecie w kalendarz, to zobaczycie że tegoroczna impra trwać będzie półtora tygodnia 26.12 to piątek, 1.01.09 to czwartek, 2.01 to piątek, tak więc planować trza by było wyjazd do niedzieli ... mi się pomysł z Czechami podoba, tylko ze podpowiedział mi tym razem DoJarek, żeby może w czeskie Sudety, to nawet trochę bliżej - dokładnie wspomniał o dawnym sylwestrze w Policach nad Metuji ... (chciałabym żeby jak najwięcej nas pojechało, dlatego fajnie byłoby gdybyście swoje preferencje wyrazili ) co w ogóle myślicie o tym, czy może jednak w jakieś polskie góry ? podpowiedzi i opinie bardzo by mi pomogły ... jeśli nie, to oczywiście zdam się na siebie
PS: słyszałam,że rwie się Łysy do robienia Sylwestra. Niestety musisz Łysiaczku poczekać rok ;P hehe
pozdrawiam
Alina
PS: słyszałam,że rwie się Łysy do robienia Sylwestra. Niestety musisz Łysiaczku poczekać rok ;P hehe
pozdrawiam
Alina