Wyprawa na Ukrainę
Cześć!!
Szukam towarzysza/ki na wspólne zwiedzanie Ukrainy w planie m.in. Kijów, Donieck (tu chcę odwiedzić znajomego polskiego księdza), resztę czasu chciałbym poświęcić głównie na zwiedzanie Krymu i jego atrakcji, mile widziane wszelkie propozycje, jeśli chodzi o termin wyjazdu to czasu jest niewiele bo chciałem opuścić Szczecin około 26 Czerwca (poniedziałek) powrót około 9 Lipca (niedziela) czyli wychodzą 2 tygodnie.
To co napisałem wyżej nie jest czymś sztywnym i w drodze negocjacji może ustąpię - jestem raczej ugodowy tylko proszę tego nie wykorzystywać.
Jak znajdę chwilę czasu (co będzie dość trudne) i ochoty to napiszę cos więcej.
Aha, jeśli dla kogoś ma to znaczenie to stuknęło mi już 29 wiosen.
Krzysiek 'Piruet' Marciniak
tel1: 605 822 025 (ważny do wtorku, bo służbowy a ja się zwalniam
tel2: 513 726 180 (jak nie działa poprzedni to działa pewnie ten)
no i tel domowy: 091 439 0000 (tak tak to nie żart)
Szukam towarzysza/ki na wspólne zwiedzanie Ukrainy w planie m.in. Kijów, Donieck (tu chcę odwiedzić znajomego polskiego księdza), resztę czasu chciałbym poświęcić głównie na zwiedzanie Krymu i jego atrakcji, mile widziane wszelkie propozycje, jeśli chodzi o termin wyjazdu to czasu jest niewiele bo chciałem opuścić Szczecin około 26 Czerwca (poniedziałek) powrót około 9 Lipca (niedziela) czyli wychodzą 2 tygodnie.
To co napisałem wyżej nie jest czymś sztywnym i w drodze negocjacji może ustąpię - jestem raczej ugodowy tylko proszę tego nie wykorzystywać.
Jak znajdę chwilę czasu (co będzie dość trudne) i ochoty to napiszę cos więcej.
Aha, jeśli dla kogoś ma to znaczenie to stuknęło mi już 29 wiosen.
Krzysiek 'Piruet' Marciniak
tel1: 605 822 025 (ważny do wtorku, bo służbowy a ja się zwalniam
tel2: 513 726 180 (jak nie działa poprzedni to działa pewnie ten)
no i tel domowy: 091 439 0000 (tak tak to nie żart)