Pon 02 Gru 2013 16:38:10
TERMINY
Rajd jest tradycyjnie w weekend najbliższy Mikołajkom, czyli 6-8 grudnia. Na pierwszy wieczór zapraszam członków klubu, od soboty imprez otwarta.
Walne postulowałabym tradycyjnie w piątek, powiedzmy o 20.30. Jeśli ktoś miałby problem z tym ,żeby dotrzeć na tĄ godzinę możemy przesunąć.
NOCLEG
Propozycja Pan z chlebowego domu jest następująca:
20 zł dorośli , 10 zł dzieci do lat 7 - łóżka bez pościeli, przy każdym pokoju łazienka. Miejsc noclegowych jest 21 plus ewentualne dostawki. Po przeciwnej stronie ulicy jest drugi obiekt noclegowy, gdzie ceny powinny być te same. Można tez spać na karimacie za cenę 18 zł.
Wszystkie ceny dotyczą min 15 osób, czyli jeśli towarzystwo nie dopisze ceny mogą nieznacznie wzrosnąć.
Ogrzanie sali konferencyjnej wymagałoby dodatkowej opłaty, więc się nie rozpędzam, zobaczymy ile będzie osób.
W cenie mam dostęp do jadalni 35 m2 i kuchni.
Jutro od rana obdzwonię jeszcze kilka miejsca, ale nadal planuję pozostać w tym rejonie - może Chociwel, może Kamienny most. Kilka lat temu byliśmy chyba w Dobrzanach, prawda? Zgodnie z życzeniem Ani trzymam się w moich rozważaniach tras kolejowych.
Planuję jutro rano ustalić ostateczne miejsce i cenę noclegu.
Jvlia, mam nadzieję,że się uda , dawno Cie nie widziałam:)
W razie pytań:
511423694
GDZIE MÓJ MIKOŁAJ?