Szkolenie dot. Inwentaryzacji Krajoznawczej
Qba napisał: |
Hej Dawidzie. Przesyłam Ci informację na temat Szkolenia dot. Inwentaryzacji Krajoznawczej przygotowanej przez Pracownię (m.in), a finansowanej w większości przez Mumię Europejską. Ja ze swej strony GORRRĄCO polecam udział (to jest jedyne 20zł). W najbliższy łikend to się odbywa i już. Zainteresowani niech dzwonią do mnie lub najlepiej do Pracowni do Jasia Krzysztonia tel. (91) 4335721. Z turystycznym pozdrowieniem. Qba
Ramowy program szkolenia w dniach 23-25.11.2007 r. Piątek 16.oo - Rozpoczęcie szkolenia: Aula. Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2 im. Czesława Piskorskiego przy ul. Jagiellońskiej 65 (jest to na odcinku od ul. Bohaterów Warszawy do ul. Witkiewicza, w kierunku szpitala MSW, na górce). Tam w internacie nocleg dla osób spoza Szczecina. Sobota 9.oo - wyjazd autokaru sprzed SOSW. Praca w terenie (zespoły 2-4 osobowe) - gmina Dobra. 14.oo - obiad 15.30 - SP 47 (ul. Jagiellońska): praca przy komputerze - opracowanie zebranych w terenie danych Niedziela 9.oo - c.d. szkolenia. Do ok. 14.oo Zajecia prowadzić będą koledzy Robert Rospondowski i Maciej Maśliński z Komisji Krajoznawczej ZG PTTK. Odpłatność - 20,- W ramach wpisowego organizatorzy zapewniają nocleg w internacie dla osób spoza Szczecina, obiad w sobotę i materiały szkoleniowe. Prosimy zabrać: w miarę możliwości cyfrowe aparaty fotograficzne, miarki (wystarczy zwykły metr krawiecki) do mierzenia np. obwodu drzew. |
Telefon do Qby: 605-160-550