bez komentarza
Znajdzcie sobie w necie artykulik z gazety Coooltura badz Gazeta.praca.pl pt. Zostaje w Wielkiej Brytanii Martyny Porzezinskiej (a moze Ula albo Pawel wrzuca Wam linka... bo to G O W N O, na ktorym pracuje w bibliotece nei raczy przeprowadzic operacji kopiuj - wklej).
Ta lektura oszczedzi mi duzo niepotrzebnych pytan jak przyjade w styczniu.
Serdeczne dzieki Krzysiu za esencje wieci z ojczyzny - to dla mnie nieocenionej wartosci przysluga!!!!
Alina, rzucilas mnie na kolana ale o bikini nie ma mowy i nie bedzie!!!
Tutejsze wybrzeze jest objete ochrona i wszelkei tego typu nieekologiczn eekscesy sa surowo wzbronione - szczegolnie robienie konkurencji fokom (!) i maskonurom (!!!)
Jesli nei wiecie jak wyglada maskonur wrzuccie sobei w googlowskeij frafice haslo PUFFIN ))))))))))
BUZIAKOW STO TYSIECY!!!
Ta lektura oszczedzi mi duzo niepotrzebnych pytan jak przyjade w styczniu.
Serdeczne dzieki Krzysiu za esencje wieci z ojczyzny - to dla mnie nieocenionej wartosci przysluga!!!!
Alina, rzucilas mnie na kolana ale o bikini nie ma mowy i nie bedzie!!!
Tutejsze wybrzeze jest objete ochrona i wszelkei tego typu nieekologiczn eekscesy sa surowo wzbronione - szczegolnie robienie konkurencji fokom (!) i maskonurom (!!!)
Jesli nei wiecie jak wyglada maskonur wrzuccie sobei w googlowskeij frafice haslo PUFFIN ))))))))))
BUZIAKOW STO TYSIECY!!!